Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 2018 Antwerpen België +32 3 202 31 70
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Vervoer in Antwerpen

Dankzij alle faciliteiten die Antwerpen te bieden heeft, is het een populaire Europese stad voor zaken meetings en congressen. U profiteert van het betrouwbare en zeer toegankelijke openbaar vervoer netwerk van bussen, trams en treinen.

Het Park Inn by Radisson Hotel Antwerpen is zeer centraal gelegen, tegenover het treinstation, en zeer geschikt voor congressen en zakelijke meetings. Maar natuurlijk ook voor iedereen die Antwerpen wil ontdekken tijdens een uitje of vakantie.

Plan uw zakelijke meeting in Antwerpen.

Vervoer náár en ín Antwerpen
De meeste bezoekers komen met het vliegtuig naar Antwerpen en landen dan op Antwerpen Airport of Brussel Airport. Het vervoer vanaf het vliegveld naar het centrum van de stad is uitstekend geregeld. Binnen een kwartier bent u er met de trein of de auto. En vanaf Brussel Airport brengt een high-speed trein u, vanaf juni 2012, rechtstreeks naar het centrum van Antwerpen.

In Antwerpen kunt u met het openbaar vervoer overal komen waar u wilt. Stadsbussen en regiobussen vertrekken vanaf de belangrijkste bushaltes aan de Franklin Rooseveltplaats en het Koningin Astridplein. En met de tram rijdt u, op regelmatige tijden, langs de vele vaste routes in Antwerpen.

Het Centraal Station ligt eenvoudig bereikbaar recht tegenover het Park Inn by Radisson Hotel Antwerpen.

Plan uw zaken meeting of vakantie met Radisson
Het team van het Park Inn by Radisson Hotel Antwerpen kan alles wat u nodig hebt voor uw meeting, congres of vergadering voor u regelen. Want het zeer nabijgelegen Radisson Blu Astrid Hotel beschikt over 18 moderne vergaderruimtes en biedt daarmee een aantal van de stads beste zakelijke faciliteiten.

Het comfortabele Park Inn by Radisson Hotel Antwerpen geeft u de ruimte om te ontspannen na een dag werken of shoppen in Antwerpen.

Neem contact op met het hotel om uw meeting en accommodatie te regelen.