Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 2018 Antwerpen België +32 3 202 31 70
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Uw starthaven voor plezier

De haven van Antwerpen is de tweede grootste haven van Europa en herbergt de tweede grootste chemische terminal in de wereld. De waterkant strekt uit over kilometers en is de perfecte plek om een wandeling te maken terwijl u geniet van de industriële prestaties van de mensheid. De uitzichten zijn prachtig en steeds veranderend wanneer mega-schepen voorbijvaren. Fiets en geniet van de frisse lucht.

Langs de haven vindt u het Red Star Line Museum, waar u de geschiedenis kunt ontdekken achter de Europese emigratie naar Amerika. Bezoek het architecturaal prachtige MAS museum dichtbij het water en geniet van een lunch op het buitenterras, of bezoek het oude havengedeelte. In de oude haven vindt u verborgen bars en restaurants.

Boottocht inde haven
Zin om erop uit te trekken op het water? Geniet van een boottocht om een beter zicht te krijgen op het reilen en zeilen van de haven. De Jan Plezier en de Flandria organiseren tochten van twee of vijf uur door de oude en de nieuwe haven en het prachtige natuurgebied errond. Deze tochten zijn perfect als u geïnteresseerd bent in de mechanica van de industriële sectorof als u een keer zin heefti n wat anders.
Indien u op zoek bent naar een activiteit in de haven, ga dan zeker eens langs de badboot. Op de boot kan u zwemmen in het buitenzwembad, ongeacht het seizoen, met een spectaculair zicht op het dok. Indien het echt koud wordt, kan u er schaatsen of curlen.

De haven is de perfecte plek om te ontspannen wanneer u in de stad bent. Wanneer u klaar bent met verkennen ga dan zeker langs het stijlvolle Park Inn by Radisson Antwerpen.