Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 2018 Antwerpen België +32 3 202 31 70
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Shoppen in Antwerpen

De slogan ‘shop until you drop’ is 100% van toepassing op Antwerpen. Want het wereldberoemde fashion centrum dat de stad is, met boetieks en winkels, wordt bezocht door mode-enthousiastelingen uit de hele wereld.

Shoppen doet u de hele dag in het gezellige centrum van Antwerpen. En ‘droppen’ doet u daarna in het comfortabele Park Inn by Radisson Hotel in het hart van het Diamant District, een populaire winkelbuurt.

Check de beschikbaarheid van het Park Inn Antwerpen.

Ontdek mode, eten en markten in Antwerpen
Shoppen in Antwerpen biedt voor elk wat wils. Bezoek de designer boetieks en de modewinkels, die vooral zoveel bekendheid genieten door de ‘Antwerpse Zes’, zes vernieuwende fashion designers. Zet uzelf eens goed ‘in the picture’ in Europa’s modehoofdstad.

Houdt u niet zo van  mode? Dan voelt u zich wellicht beter thuis op de lokale markten. Op de verscheidene wekelijkse en maandelijkse markten vindt u bijvoorbeeld antiek, sieraden en kunst. Maar u proeft er ook van de plaatselijke en internationale keuken.

Tijdens het shoppen bewandelt u de historische, met kasseien ingelegde weggetjes of bezoekt u juist een van de grote winkelcentra van Antwerpen. Vooral winkelcentrum ‘de Stadsfeestzaal’, een gerenoveerde danszaal, mag u niet missen.

Vergeet u het modemuseum van Antwerpen niet? Daar ontdekt u onder andere precies hoe de Antwerpse Zes hun wereldberoemde cult status bereikten.

Verblijf in het Park Inn by Radisson Antwerpen Hotel, midden in de winkelbuurt
Het Park Inn by Radisson Hotel Antwerpen is de ideale locatie als u een weekend of langer wilt genieten van shoppen in Antwerpen. Dit comfortabele en stijlvolle hotel in Antwerpen, aan het Koningin Astrid Plein, is een heerlijke plek om tot rust te komen, zodat u de volgende dag op tijd de winkels, markten of andere attracties van Antwerpen kunt ontdekken.

Boek uw accommodatie en ga shoppen in Antwerpen.