Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 2018 Antwerpen België +32 3 202 31 70
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Beleef Antwerpen

Bezoek de Belgische stad Antwerpen en beleef er een heerlijke tijd met de hele familie. Van kunst en mode tot het leven onder water en de Zoo: Antwerpen biedt plezier voor het hele gezin.

Het Park Inn by Radisson Hotel Antwerpen ontvangt families met open armen en het vriendelijke, professionele team zorgt ervoor dat uw verblijf in Antwerpen zo prettig mogelijk is. Kies dit hotel als uw accommodatie in Antwerpen en beleef het beste van België.

Boek een hotelkamer in Antwerpen.

Antwerpen, beleving voor de hele familie

Neem uw kinderen mee naar Antwerpen en laat ze cultuur, kunst en natuur ontdekken aan de hand van de vele stimulerende activiteiten die de stad te bieden heeft. Een aantal voorbeelden van creatieve, kindvriendelijke belevenissen in Antwerpen:

Aquatopia: Deze educatieve attractie is populair bij jong en oud. U leert er de onderwater flora -en fauna kennen aan de hand van gesimuleerde habitats, zoals een moeras, regenwoud, rivierdelta of koraalrif.
Antwerp Zoo: Met ruim 5.000 dieren is deze topattractie één van de oudste dierentuinen van de wereld.
Workshops at the MoMu Fashion Museum: In dit unieke museum in het hart van Antwerpen kan u zelf kleding ontwerpen, sieraden en stof verven en leert u tegelijkertijd alles over mode.
Workshops at the Antwerp Museum of Contemporary Art: Fantastisch voor kinderen en volwassenen met artistieke aanleg: een workshop in het kunstmuseum is een leuke, interactieve manier om kunst echt te ontdekken.

Er zijn, voor de hele familie, meer dan genoeg dingen te doen in Antwerpen. En het Park Inn Radisson Hotel Antwerpen is de ideale uitvalsbasis.

Verblijf in het kindvriendelijke Park Inn by Radisson Hotel Antwerpen

Kies een hotel in Antwerpen dat ontworpen is voor het familieleven: Het Park Inn by Radisson Hotel Antwerpen. Dit ‘huis ver van huis’ biedt u en uw familie alle faciliteiten die uw verblijf in Antwerpen helemaal perfect maken.

Boek een kamer in het Park Inn by Radisson Antwerpen Hotel.