Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 2018 Antwerpen België +32 3 202 31 70
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Wat is er te doen in Antwerpen?

Van de levendige modewereld tot de meanderende straatjes ingelegd met kasseien, Antwerpen is een stad van contrasten; een fascinerende stad waarin ontzettend veel te doen is. Voor jong en oud.

Als u door Antwerpen loopt, merkt u vanzelf dat er veel te doen is. Het staat in elk geval vast dat u uw ogen uitkijkt naar de unieke architectuur en dat u de gezellige cafés en restaurants in de achterliggende straatjes zult ontdekken.

Boek een kamer in het centrum van Antwerpen.

Wat gaat u doen in Antwerpen?
Of u zich nou interesseert voor kunst, geschiedenis, cultuur of mode; er is voor iedereen wel iets te doen in Antwerpen.

Het Museum Aan de Stroom is gemaakt van rode stenen en gebogen glas. Het gebouw op zich is al prachtig en dat wat er in staat vertelt u van alles over thema’s zoals metropolis, energie, leven en dood en Antwerpen als havenstad.

Voor een gezonde dosis cultuur gaat u naar de Vlaamse Opera of naar een concert in de Elisabethzaal. En ook in het Sportpaleis en de Lotto Arena vindt u regelmatig concerten.

Antwerpen staat niet voor niets bekend als internationale modestad; u kunt eindeloos shoppen in Antwerpen. In het stadscentrum kunt u vele designer boetieks bezoeken en het modemuseum is een absolute must als u van mode houdt.

Wilt u een beetje energie kwijt? Maak dan gebruik van Antwerpen's milieuvriendelijke Velo-initiatief en bezichtig alles in Antwerpen vanaf de fiets.

Verblijf in het Park Inn by Radisson Hotel Antwerpen
Omdat er zo veel te doen en te beleven is in Antwerpen, is een hotel in het centrum van Antwerpen de ideale accommodatie voor uw stadsbezoek. Het comfortabele Park Inn by Radisson Hotel Antwerpen, gelegen aan het Koningin Astrid Plein, is daarom een logische keuze.

Vind een kamer in het Park Inn by Radisson Hotel Antwerpen.