Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 2018 Antwerpen België +32 3 202 31 70
Check-in Datum
Check-out Datum
Kamers
1
Volwassenen
Kinderen

Aquatopia in Antwerpen

Het Aquatopia in Antwerpen heeft naast een aquarium met meer dan 10.000 vissen in zo’n 1 miljoen liter water ook een grote hoeveelheid reptielen. Met een totale oppervlakte van 3.500 m² zijn er verschillende themazones die u meenemen naar een reis onder water. Bezoek het Aquatopia en ontdek de prachtige schoonheid van de wereld onder het wateroppervlak rond de wereld. Omdat deze onderwaterbelevenis volledig indoor is, is het ook uitermate geschikt om te bezoeken als het buiten regent, stormt of sneeuwt.

Het Aquatopia ligt in hartje Antwerpen op loopafstand van het Park Inn Antwerpen.

Bezoek Aquatopia
Beroemd om zijn mooie en soms zeer zeldzame vissen in diverse bassins, neemt Aquatopia u mee op ontdekkingstocht langs de complexe ecosystemen en unieke onderwaterwerelden over de hele wereld.
Beleef hier hoe haaien hun prooien verslinden, aai een slang, laat je betoveren door de 30 aquariums, die je in staat stellen om vissen en reptielen van dichtbij te observeren in hun levensechte biotopen van moerassen, regenwouden, rivierdelta’s en koraalriffen.

De interactieve presentaties helpen bezoekers de schoonheid, diversiteit en bijzondere wetenswaardigheden ontdekken van de onderwaterwereld en haar bewoners. Interessante beesten zoals de blacktip koraal haai, de krab, de octopus, en het zeepaardje samen met de groene leguaan, de giftige blauwe kikker en de boa constrictor.

Ontdek Antwerpen
Ontdek al het moois dat onze internationale havenstad en bakermat van grootse kunstenaars, designers en modeontwerpers te bieden heeft vanuit het Park Inn Hotel Antwerpen. Vanwege de centrale ligging in het Diamant-District is het nieuwe Park Inn Hotel Antwerpen de ideale uitvalbasis voor citytrippers en zakenreizigers.

Na een bezoek aan Aquatopia, de nabijgelegen Zoo van Antwerpen of het Middelheim Museum is het bovendien heerlijk lunchen of dineren in een van de vele restaurants die Antwerpen rijk is.