Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 2018 Antwerpen België +32 3 202 31 70
Check-in Datum
Check-out Datum
Kamers
1
Volwassenen
Kinderen

Responsible Business - Let's take responsibility

Ons hotel staat voor een duurzaam milieu en sociale betrokkenheid.
Verantwoordelijkheid voor het milieu en de lokale gemeenschap is een belangrijk onderdeel van het bredere beleid van de Carlson Rezidor Hotel Group voor duurzame ontwikkeling voor de komende jaren. In 2001 is deze verbintenis versterkt en binnen het kader van Responsible Business (RB) geplaatst. Elk hotel heeft een uniek RB-actieplan met daarin zaken zoals contact met de gemeenschap, cultureel erfgoed, rechten van medewerkers en kinderen, veiligheid en gezondheid, en milieuverbeteringen.

De hotels zijn betrokken bij zowel lokale goede doelen als de zakelijke internationale charitatieve organisatie ondersteund door de Carlson Rezidor Hotel Group, de  World Childhood Foundation. De missie van de stichting is om de rechten van kinderen te beschermen en betere leefomstandigheden te stimuleren voor kwetsbare en uitgebuite kinderen die risico lopen, over de hele wereld.

Medewerkers
We moedigen alle werknemers van Carlson Rezidor aan om een Responsible Business-trainingssessie bij te wonen waarin wordt uitgelegd wat de potentiële impact is van de verschillende activiteiten die we ondernemen.

Milieu
Het personeel van Park Inn by Radisson Antwerpen draagt bij aan initiatieven om zo zuinig mogelijk om te gaan met energie en water, terwijl ze producten en diensten promoten die een zo min mogelijke negatieve impact op het milieu hebben. Onderdeel van dit initiatief is dat onze medewerkers elk jaar, samen met de stad Antwerpen en plaatselijke scholen, het schoonmaken van het Astridplein coördineren.

Gemeenschap
Naast andere inspanningen voor de gemeenschap werkt het personeel van Park Inn samen met plaatselijke goede doelen, om de daklozen en moeders met kinderen in Antwerpen te helpen die het minder goed hebben getroffen.