Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 2018 Antwerpen België +32 3 202 31 70
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Responsible Business - Let’s take responsibility

Ons hotel staat voor een duurzaam milieu en sociale betrokkenheid.
Verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en de lokale gemeenschap is sinds vele jaren een belangrijk deel van de bredere toewijding van de Radisson Hotel Group aan duurzame ontwikkeling. In 2001 is deze verbintenis versterkt en binnen het kader van Responsible Business (RB) geplaatst. Elk hotel heeft een uniek RB-actieplan met daarin zaken zoals contact met de gemeenschap, cultureel erfgoed, rechten van medewerkers en kinderen, veiligheid en gezondheid, en milieuverbeteringen.

De hotels zijn betrokken bij zowel lokale goede doelen als de zakelijke internationale liefdadigheidsorganisatie van de Radisson Hotel Group, de World Childhood Foundation. De missie van de stichting is om de rechten van kinderen te beschermen en betere leefomstandigheden te stimuleren voor kwetsbare en uitgebuite kinderen die risico lopen, over de hele wereld.

Medewerkers
We moedigen alle medewerkers van de Radisson Hotel Group aan om een Responsible Business-trainingssessie bij te wonen waarin wordt uitgelegd wat de potentiële impact is van de verschillende activiteiten die we ondernemen.

Milieu
Het personeel van Park Inn by Radisson Antwerpen draagt bij aan initiatieven om zo zuinig mogelijk om te gaan met energie en water, terwijl ze producten en diensten promoten die een zo min mogelijke negatieve impact op het milieu hebben. Onderdeel van dit initiatief is dat onze medewerkers elk jaar, samen met de stad Antwerpen en plaatselijke scholen, het schoonmaken van het Astridplein coördineren.

Gemeenschap
Naast andere inspanningen voor de gemeenschap werkt het personeel van Park Inn samen met plaatselijke goede doelen, om de daklozen en moeders met kinderen in Antwerpen te helpen die het minder goed hebben getroffen.