Park Inn by Radisson Liège Airport Hotel

Rue de l´Aéroport, 14 Bâtiment 14 –  4460 –  Leenheer –  België  –  +32 4 241 00 00
Check-in Datum
Check-out Datum
Kamers
1
Volwassenen
Kinderen

Locatie

Toont x van de y hotels

Routebeschrijving

De ideale ligging van dit hotel vlakbij Luik Airport vormt een fantastisch knooppunt voor uw reizen naar België, Duitsland en Frankrijk
De ligging van het hotel vlakbij Luik Airport maakt het tot een uitstekende optie als u door Europa reist. Als u ons zakelijk bezoekt, dan bevinden wij ons in de buurt van plekken als het Liège Airport Business Park, het Palais des Congrès Conferentiecentrum en Liège Logistics. Neem als daguitje de nabijgelegen snelweg en rijd naar Amsterdam, Keulen, Parijs of Brussel. Als u 's avonds weer terug bent in Luik, neem dan een kijkje in een van de mooie kathedralen, wandel langs de oever van de Maas of geniet van een prachtige voorstelling bij de Opéra Royal de Wallonie (Koninklijke Opera van Wallonië).

Nabijgelegen vervoer
Het hotel is aangenaam gelegen vlakbij het knooppunt van de E42, E25 en E40. Op maar 12 kilometer van het hotel ligt het internationale treinstation Liège-Guillemins, een station voor hogesnelheidstreinen met een betoverende architectuur.

  • Internationaal treinstation Liège-Guillemins - 12 km

Routebeschrijving:

Vanaf Brussel
Neem snelweg E40 naar Grâce-Hollogne (ongeveer 90 kilometer). Volg dan de borden op de aansluiting met de E42 naar Luik Airport. Neem afrit 3 (Hannut) en dan de tweede afslag op de rotonde. Het hotel ligt aan de rechterkant.

Vanaf Antwerpen en Hasselt
Neem snelweg E19 richting Brussel en dan snelweg E40 naar Luik/Leuven/Brussel (ongeveer 120 kilometer). Volg daarna de borden naar Liège Airport.

Vanaf Parijs
Neem snelweg A1 richting Lille en dan de A2/E19 naar Brussel/Liège (ongeveer 350 kilometer). Volg daarna de borden naar Liège Airport.

Vanaf Keulen
Neem snelweg A4 richting Aken en dan de A44 en E40 (ongeveer 130 kilometer) richting Brussel/Liège. Volg de borden naar E42 voor Luik/Liège Airport.