Park Inn by Radisson Liège Airport Hotel

Rue de l´Aéroport, 14 Bâtiment 14 –  4460 –  Leenheer –  België  –  +32 4 241 00 00
Check-in Datum
Check-out Datum
Kamers
1
Volwassenen
Kinderen

Welkom

Dit Luikse luchthavenhotel vormt uw springplank voor zaken over heel West-Europa
Deze Park Inn by Radisson is het dichtstbijzijnde hotel van Luik Airport waardoor het een perfecte basis is voor een zakenreis, een vakantie of zelfs een stopover. Wij bevinden ons vlakbij het business park in Hauts-Sarts en het Liège Science Park en op maar 10 minuten van het stadscentrum. Naar Parijs, Brussel of Keulen reizen is eenvoudig, aangezien dit hotel op het kruispunt van drie belangrijke snelwegen ligt. En u hoeft geen comfort op te geven voor gemak: alle 100 kamers in dit Luikse Luchthavenhotel zijn volledig geluidsdicht zodat u de drukte van het vliegveld niet hoort voor een verfrissende nachtrust. Geniet als u trek hebt van onze lokale en internationale gerechten of drink een Belgisch biertje in de RBG Bar & Grill. Wij kunnen ook aan uw zakelijke behoeften voldoen met onze 8 volledig uitgeruste vergaderruimtes voor maximaal 200 personen en onze cateringopties.
  • Dit hotel in de buurt van de luchthaven van Luik dient als hub voor belangrijke steden in West-Europa en ligt op maar enkele minuten van de business parken vlakbij Grâce-Hollogne, Luik, Herstal en de rivier de Meuse.
  • Ga met de auto of trein voor een dag naar Parijs, Amsterdam, Keulen of Brussel.
  • Elk van onze 100 kamers heeft gratis, snel, draadloos internet, inclusief toegankelijke kamers.
  • De RBG Bar & Grill biedt plaatselijke favorieten, internationale gerechten en een selectie aan wijnen en plaatselijk tapbier.
  • Parkeren is gratis voor alle gasten.
  • Check uw zakelijke e-mail en print alle papieren voor vergaderingen in onze business corner.
  • Het hotel heeft 8 veelzijdige ruimtes waar een conferentie met tot 200 personen of een cocktailreceptie met tot 130 personen gehouden kunnen worden.

Lees meer over de verschillende activiteiten van het hotel in het kader van Responsible Business, zoals de vermindering van CO2-uitstoot en de steun aan lokale gemeenschappen.