Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 –  2018 –  Antwerpen –  België  –  +32 3 202 31 70

Vind & Boek

buiten dienst

De zoek en boek-functie is tijdelijk niet beschikbaar.
Onze excuses voor dit ongemak.
Bezoek Ontdek hotels om onze hotels te vinden.


1
1
0
Tarieftype
Meer Opties

Minder opties
Boek nu

Locatie

Toont x van de y hotels

Routebeschrijving

Hotel in het centrum van Antwerpen aan het Koningin Astridplein
Het Park Inn is ideaal gelegen aan het levendige Koningin Astridplein, te midden van historische gebouwen en unieke architectuur. Naast een prachtige omgeving biedt dit hotel in het centrum van Antwerpen ook gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Interessante bezienswaardigheden zoals de beroemde Antwerpse Zoo en Aquatopia liggen op loopafstand.

Nabijgelegen vervoer
Het Park Inn ligt op slechts enkele kilometers van de twee grote luchthavens van de stad, en een betaalbare luchthavenshuttle brengt reizigers naar een halte op 200 meter van ons hotel. Het centraal station ligt aan de overkant van de straat, waar een treinreis van 34 minuten Antwerpen met Brussels Airport verbindt. Door het uitgebreide netwerk van bus- en tramlijnen in de stad zijn beroemde bezienswaardigheden nooit ver weg.
  • Luchthaven Deurne Antwerpen - 10 minuten rijden
  • Luchthaven Zaventem Brussel - 35 minuten rijden

Routebeschrijving
Volg de E19 naar Antwerpen van Brussel, Amsterdam, Rotterdam en Breda. Volg de E16 van Gent naar Antwerpen. Volg de E313/E34 van Eindhoven en Turnhout naar Antwerpen.

Neem afslag 3 op ringweg R1. Sla linksaf bij het verkeerslicht en rijd onder een brug door in de richting van Plantin en Moretuslei. Sla bij het zevende verkeerslicht rechtsaf naar de Quinten Matsijslei. Het stadspark bevindt zich aan uw linkerkant. Ga rechtdoor tot het volgende verkeerslicht en sla rechtsaf de Quellinstraat in. Volg deze straat tot het derde verkeerslicht en sla rechtsaf bij een groot plein vol bussen. Ga rechtdoor tot het grote Astridplein.

Parkeren
Parkeren kost EUR 19 per dag  in de eigen parkeergarage van het Radisson Blu Astrid Hotel (op 100 meter afstand). Voor deze parkeergarage rijdt u rechtdoor langs het Radisson Blu Hotel. Sla dan direct linksaf in de Van Schoonhovenstraat. Stop bij de derde poort aan uw linkerkant. De poort opent automatisch voor toegang tot de parkeergarage. Voor GPS: Van Schoonhovenstraat, 2018 Antwerpen.

Een tweede parkeermogelijkheid is het openbare Q-Park onder het Astridplein voor het hotel.© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.

沪ICP备1404179