Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 –  2018 –  Antwerpen –  België  –  +32 3 202 31 70

Vind & Boek

buiten dienst

De zoek en boek-functie is tijdelijk niet beschikbaar.
Onze excuses voor dit ongemak.
Bezoek Ontdek hotels om onze hotels te vinden.


1
1
0
Tarieftype
Meer Opties

Minder opties
Boek nu

Locatie

Toont x van de y hotels

Routebeschrijving

Ontdek het beste van Antwerpen vanuit ons in het centrum gelegen hotel 
Gasten die in ons Park Inn verblijven, bevinden zich vlakbij de belangrijkste bezienswaardigheden en logeren tegenover het centraal station. Vanaf ons hotel aan het Koningin Astridplein kunt u lopend naar de dierentuin en naar Aquatopia. Daar komt nog bij dat het met de auto naar onze 2 luchthavens nog geen 40 minuten rijden is. U verblijft hier in de Diamantwijk en u heeft eveneens toegang tot het beste en nieuwste op winkel- en modegebied in deze modehoofdstad.

Nabijgelegen vervoer
Dit ideaal gelegen hotel in het centrum van Antwerpen ligt op korte reisafstand van de luchthavens Antwerpen Deurne en Brussel. Gasten kunnen gebruik maken van de betaalbare shuttle om Antwerpen Deurne  te bereiken , waarvan de halte zich op slechts 200 meter van het hotel bevindt. De luchthaven van Brussel bevindt zich op slechts 34 minuten afstand met de trein. Het centraal station ligt tegenover het hotel aan de overkant van de straat. Andere vervoersmogelijkheden zijn de uitgebreide bus- en tramlijnen van Antwerpen.

  • Luchthaven Antwerpen Deurne - 10 minuten rijden
  • Luchthaven Brussel Zaventem - 35 minuten rijden

Routebeschrijving
Volg de E19 naar Antwerpen van Brussel, Amsterdam, Rotterdam en Breda. Volg de E16 van Gent naar Antwerpen. Volg de E313/E34 van Eindhoven en Turnhout naar Antwerpen.

Neem afslag 3 op ringweg R1. Sla linksaf bij het verkeerslicht en rijd onder een brug door in de richting van Plantin en Moretuslei. Sla bij het zevende verkeerslicht rechtsaf naar de Quinten Matsijslei. U ziet het Stadspark aan uw linkerhand. Ga rechtdoor tot het volgende verkeerslicht en sla rechtsaf de Quellinstraat in. Volg deze straat tot het derde verkeerslicht en sla rechtsaf bij een groot plein vol bussen. Ga rechtdoor tot het grote Astridplein.

Parkeren
Bij het nabijgelegen Radisson Blu Astrid Hotel kunt u parkeren voor 19 euro per dag. Rij voorbij het Radisson Blu Hotel, ga linksaf de Van Schoonhovenstraat in en rij dan de parking binnen via het derde hek aan de linkerkant. *GPS, tik het volgende adres in: Van Schoonhovenstraat, 2018 Antwerpen.

Een extra parkeermogelijkheid is het openbare Q-Park onder het Astridplein voor het hotel.© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.

沪ICP备1404179