Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 –  2018 –  Antwerpen –  België  –  +32 3 202 31 70

Vind & Boek

buiten dienst

De zoek en boek-functie is tijdelijk niet beschikbaar.
Onze excuses voor dit ongemak.
Bezoek Ontdek hotels om onze hotels te vinden.


1
1
0
Tarieftype
Meer Opties

Minder opties
Boek nu

Responsible Business - Let's take responsibility

Park Inn by Radisson Antwerpen staat voor een duurzaam milieu en sociale betrokkenheid.
Verantwoordelijkheid voor het milieu en de lokale gemeenschap is een belangrijk onderdeel van het bredere beleid van de Carlson Rezidor Hotel Group voor duurzame ontwikkeling voor de komende jaren. In 2001 werd deze betrokkenheid versterkt en opgenomen in een programma dat Responsible Business (RB - Verantwoordelijk Zakendoen) wordt genoemd. Elk hotel heeft een uniek RB-actieplan met daarin zaken zoals contact met de gemeenschap, cultureel erfgoed, rechten van medewerkers en kinderen, veiligheid en gezondheid en milieuverbeteringen.

De hotels zijn betrokken bij zowel lokale goede doelen als de zakelijke internationale charitatieve organisatie ondersteund door de Carlson Rezidor Hotel Group, de World Childhood Foundation. De missie van de stichting is om de rechten van kinderen te beschermen en betere leefomstandigheden te stimuleren voor kwetsbare en uitgebuite kinderen die risico lopen, over de hele wereld.

Medewerkers
We moedigen alle werknemers van Carlson Rezidor aan om een Responsible Business-trainingssessie bij te wonen waarin wordt uitgelegd wat de potentiële impact is van de verschillende activiteiten die we ondernemen.

Milieu
Het personeel van Park Inn by Radisson Antwerpen draagt bij aan initiatieven om zo zuinig mogelijk om te gaan met energie en water, terwijl ze producten en diensten promoten die een zo min mogelijke negatieve impact op het milieu hebben. Onderdeel van dit initiatief is dat onze medewerkers elk jaar, samen met de stad Antwerpen en plaatselijke scholen, het schoonmaken van het Astridplein coördineren.

Gemeenschap
Naast andere inspanningen voor de gemeenschap werkt het personeel van Park Inn samen met plaatselijke goede doelen, om de daklozen en moeders met kinderen in Antwerpen te helpen die het minder goed hebben getroffen.  

© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.

沪ICP备1404179