Park Inn by Radisson Antwerp

Koningin Astridplein, 14 –  2018 –  Antwerpen –  België  –  +32 3 202 31 70

Vind & Boek

buiten dienst

De zoek en boek-functie is tijdelijk niet beschikbaar.
Onze excuses voor dit ongemak.
Bezoek Ontdek hotels om onze hotels te vinden.


1
1
0
Tarieftype
Meer Opties

Minder opties
Boek nu

Responsible Business - Laten we onze verantwoordelijkheid nemen

Park Inn by Radisson Antwerpen gaat op de groene toer
Zorg voor het milieu en de lokale gemeenschappen is al jaren een belangrijk onderdeel van de bredere betrokkenheid bij duurzame ontwikkeling van de Rezidor Hotel Group. In 2001 werd deze betrokkenheid versterkt en opgenomen in een programma dat Responsible Business (RB - Verantwoordelijk Zakendoen) wordt genoemd. Elk hotel heeft een uniek RB-actieplan met daarin zaken zoals contact met de gemeenschap, cultureel erfgoed, rechten van medewerkers en kinderen, veiligheid, gezondheid en milieuverbeteringen. Ga voor meer informatie over het RB-programma naar de Responsible Business-pagina.

Carlson Rezidor hotels zijn betrokken bij zowel lokale goede doelen als de zakelijke internationale charitatieve organisatie van Carlson Rezidor, de World Childhood Foundation. De missie van de stichting is om de rechten van kinderen te beschermen en betere leefomstandigheden te stimuleren voor kwetsbare en uitgebuite kinderen die risico lopen, over de hele wereld. Zie Childhood Foundation voor meer informatie.

RB-activiteiten en -prestaties:

Medewerkers
Alle medewerkers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een Responsible Business-trainingssessie om hun bewustzijn over hun impact op het milieu te vergroten.

Milieu
Het hotelpersoneel streeft ernaar om energie en water te besparen en investeert in producten en diensten die ten goede komen aan het milieu. Elk jaar maken ze samen met de stad Antwerpen en plaatselijke scholen het Astridplein voor het hotel schoon.

Gemeenschap
Het Park Inn by Radisson Antwerpen neemt het hele jaar door deel aan diverse soorten activiteiten ten behoeve van de plaatselijke gemeenschap. Het personeel werkt samen met plaatselijke liefdadigheidsorganisaties die zorgen voor dakloze en arme moeders en hun baby’s, en neemt actief deel aan de organisatie van een jaarlijks benefiet in Antwerpen ter bestrijding van aids en hiv. 

© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.

沪ICP备1404179