Park Inn by Radisson Liège Airport Hotel

Rue de l´Aéroport, 14 Bâtiment 14 –  4460 –  Leenheer –  België  –  +32 4 241 00 00

Vind & Boek

buiten dienst

De zoek en boek-functie is tijdelijk niet beschikbaar.
Onze excuses voor dit ongemak.
Bezoek Ontdek hotels om onze hotels te vinden.


1
1
0
Tarieftype
Meer Opties

Minder opties
Boek nu

Responsible Business - Laten we onze verantwoordelijkheid nemen

Responsible business hotel in Luik
Zorg voor het milieu en de lokale gemeenschappen is al jaren een belangrijk onderdeel van de bredere betrokkenheid bij duurzame ontwikkeling van de Rezidor Hotel Group. In 2001 werd deze betrokkenheid versterkt en opgenomen in een programma dat Responsible Business (RB - Verantwoordelijk Zakendoen) wordt genoemd. Elk hotel heeft een uniek RB-actieplan met daarin zaken zoals contact met de gemeenschap, cultureel erfgoed, rechten van medewerkers en kinderen, veiligheid en gezondheid en milieuverbeteringen.

Dit hotel is betrokken bij zowel lokale goede doelen als Rezidors zakelijke internationale charitatieve organisatie en de World Childhood Foundation. De missie van de stichting is om de rechten van kinderen te beschermen en betere leefomstandigheden te stimuleren voor kwetsbare en uitgebuite kinderen die risico lopen, over de hele wereld. Bezoek de website van de World Childhood Foundation voor meer informatie.

Het Park Inn by Radisson Liège Airport is het enige hotel in Luik dat een Green Key-certificaat heeft.

Medewerkers:

 • Alle medewerkers en nieuw personeel krijgen een training op het gebied van Living Responsible Business en spelen een actieve rol bij het terugbrengen van de ongunstige effecten van de dagelijkse werkzaamheden op het milieu en de gemeenschap.
 • Personeel en management zijn toegewijd aan de principes van Responsible Business en streven ernaar een positieve invloed te hebben op de belangrijke kwesties: gezondheid, veiligheid, de gemeenschap en het milieu.

Gasten:

 • Gasten worden geïnformeerd over hoe zij kunnen helpen via het schone handdoeken-programma, en openbare ruimten zijn voorzien van papierrecyclingbakken.

Leveranciers:

 • Het hotel schenkt Fair Trade-koffie en voorraden worden gekocht van leveranciers die op ethische wijze zakendoen.

Gemeenschap:

 • Het hotel heeft een bezoek aan de cockpit van een Boeing 747 georganiseerd voor kinderen met een beperking.
 • Het hotel verkoopt water in samenwerking met leveranciers, zodat alle opbrengsten hiervan naar de World Childhood Foundation gaan.

Milieu:

 • Gangen zijn voorzien van bewegingssensoren voor de lampen, die binnenkort ook in de liften zullen worden aangebracht, en het aantal lampen in de kantoren wordt met 50% verminderd.
 • Elke kamer heeft spaarlampen met een uitschakelprogramma wanneer apparatuur niet wordt gebruikt.
 • Douches en badkamerkranen zijn waterbesparend.
 • Het hotel heeft zich tot doel gesteld het afval te verminderen en zorgt ervoor dat het op een verantwoorde manier wordt afgevoerd door samen te werken met de lokale overheid bij het ontwikkelen van een duurzaam recyclingprogramma.
 • Het hotel promoot het besparen van water met een sticker in de badkamer om gasten eraan te herinneren het milieu te sparen.
Neem contact op met het hotel voor meer informatie of suggesties voor verbeteringen. Het RB-team van het hotel helpt u graag verder.


 

© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.

沪ICP备1404179